top of page

WAT ZEGGEN DE LEERLINGEN OVER DE STAGE

"Drummers zijn piloten. Wij bepalen de cadans. Ben je niet ontspannen en op het gemak, dan loopt alles in het honderd."                                                                                                                                                  Steven Adler

 

indie drumStage Band Practice B&W

Om elke leerling in de beste omstandigheden te laten leren, zorgen we voor een gezellige en ontspannen sfeer. Elke muziekstijl kan behandeld worden op aanvraag. De bedoeling is om de leerlingen lessen op maat te geven, gebaseerd op het niveau en de smaak van elke leerling.

Hiervoor verdelen we de groep in 3 à 4 workshops, naargelang de behoeften, met elk maximum 6 drummers. Aan de deelnemers wordt minimum 2 jaar ervaring gevraagd, opdat het verschil in niveau niet te groot zou zijn. De verschillende groepen krijgen les van alle docenten.

Pic by Kris

ONZE ERVARINGEN

Indie Drumstage 2014 zal ik me nog lang herinneren...

 

Op dit feestje, exclusief voor drummers, wordt je gedurende 4 dagen blootgesteld aan een hoge dosis ritmisch vermaak. In groepen heb je elke dag 5 uur de tijd om de vaardigheden van 2 bekende drummers toe te voegen bij je eigen arsenaal.

 

Patrick Dorcean weet als geen ander hoe hij een menigte aan het dansen krijgt en helaas voor hem weten wij dat nu ook !Wie Stéphane Galland voor het eerst ziet drummen ziet al zijn drumidolen van het podium vallen. De "poly-ritmes" en "odd-time-signatures" vliegen je alom de oren vanaf de eerste les. Het lijkt wel alsof je notenbalk ineens 3 dimensies gekregen heeft

 

!Oh .. en 'by the way' nog dit: indien je de taal (FR) niet geheel machtig bent, nous trouvons une solution ! .. "Waar een wil is, is een weg", on dit en Flamand :-)) !Op naar editie 2015 !!!

 

Kristof Michiels.

" De meest luxueuze stage ooit in een fijn hotel. Het team van leraars was héél goed uitgekozen. Deze drumlessen zijn interessant voor elk niveau, inspirerend ter plekke en op lange termijn. Een aanrader om les te volgen bij deze topmuzikanten!

 

"Bette Cryns

 

En er lopen slaapwandelaars rond! (grapje!!)En ik heb er een groep aan overgehouden met Michel Massot! (geen grapje)

Indie drumStage worshop

Next edition  "Drum Workshop"

from 13 to 16 August 2020 at Spa.   

bottom of page